In the Shadow of the Spines

Ødegård

Gunnleiv Grå kom til dalen med 10 mann, og ba dalen samle en båt med 10 ekstra mann til å jakte nes barbarene og redde kvinnene som ble tatt under raidet.

Disse ble med:
Odin Fyrriksson fra Austvik
Os Langsson fra Asheim
Sturla Sturlasson fra Gloppen
Idun Ravnsson fra Borg
Gunnar fra Malmheim
Steinar fra Utgård
Ingrid Sturlasdatter fra Gloppen gård sneik seg med.

Når de nærmet seg gården hvor barbarene hadde gjemt seg, hørte de rykter om at det spøker på gården. Mange har besøkt gården, men ingen har returnert.

Vikingene nærmet seg gården, men ble beskutt fra barbarer i vinduene. Vikingene stormet rundt bygget og i dekning fra bueskytterne, mens de måtte nedkjempe 4 barbarer på utaiden av bygget.

Inne i bygget var det flere barbarer, og en lang og blodig kamp fulgte. Odin, Sturla og Eirik stormet inn i kampen, mens Os og Thorbjørn plukket nes fiender med buene sine.

Etter kampen fulgte de etter barbarene som hadde flyktet ned i kjelleren og inn i en hule i fjellet.

Nede i hula fikk de magi kastet over seg og alle sovnet.

Eirik våknet og konstaterte at de alle hadde fått slavehalsbånd og var nakne. De våknet av at Håp vekket dem fra utsiden av fangehullet. Håp hadde blitt fanget av en hulder, men klarte å rømme, og fant en hårnål og et kattebein som hun fikk dirket opp låsen med.

Dermed unnslapp de huldra og reiste tilbake til landsbyen, men uten klær og utstyr

Nede i hula fikk de magi kastet over seg og alle sovnet.

Comments

Grandmasterb

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.