In the Shadow of the Spines

Hulderflykten

Spillerne fortsatte der de slapp sist, ved at de skulle til å snu og gå tilbake til båten, da de hørte hyl fra åskammen foran dem. De løp opp og fikk se huldra og følge hennes angrepet av ulver.

De stormet fram for og angrep ulvene. Huldra er gammel og sliten. En kjempe av en mann beskytter henne mot ulvene, men han blir angrepet av flere ulver.

Spillerne stormer til unnsetning og kaster seg inn i kampen. Når de kommer nærmere ser de at det ikke er ulver, men hunder med halsbånd. Underveis i kampen hører de en fløyte som fyler, og ser en jeger gjøre klar buen.

Spillerne får huldra i sikkerhet bak en stein, og fortsetter opp mot fjellet, mens jegeren skyter etter den store mannen.

De flykter fra pilregnet innover skogen og opp over fjellsiden. Til slutt kommer de til en hule hvor huldra leder dem inn. Den store mannen faller etter å ha fått en pil i ryggen og en i beinet. Idun forsøker å hjelpe ham, men han er for tung. Til slutt må hun også rømme inn i hulen, som lukker seg etter dem. Den store mannen utenfor viser seg at er huldras sønn, Ogve.


Inne i fjellet kunne spillerne se at huldra raskt ble yngre. Hun takket dem for hjelpen og så, uten at spillerne husker hva som skjedde, så ble de fraktet til et område utenfor Grimadal, hvor de så måtte ta seg tilbake til Nerdal og samkjøre historene sine. Idun forsvant og ble borte i flere dager. Når hun kom tilbake forklarte hun spillerne at hun hadde blitt inviet i en heksesirkel av volven.

Comments

Grandmasterb

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.